June 23 2018 19:22:26
Marketing
MarketingSpoštovani, bodoči, poslovni partner!

V okviru naših dejavnosti, že od vsega začetka delovanja društva, sodelujemo z različnimi poslovnimi partnerji, s katerimi na podlagi korektnega poslovanja, ves ta čas ostajamo v dobrih poslovnih odnosih. Storitve, ki jih društvo nudi svojim članom, poslovnim partnerjem so se skozi leta spreminjala, dopolnjevala in z razvojem društva pridobivala na kvaliteti. V glavnem pa je naše delovanje osredotočeno na trženje in promoviranje članstva AMZS, različnih mednarodnih dokumentov, ki jih vozniki potrebujejo za vožnjo vozila v tujini in zdravstvenega zavarovanja Coris. Od ustanovitve do danes smo v društvo pritegnili že preko 6.000 članov, ki v okviru poslovnega sistema društva koristijo naše storitve. Zelo pomemben segment naših dejavnosti, pa je usmerjen tudi v sodelovanje s poslovnimi partnerji. Glede na to, da je spekter delovanja društva zelo širok, ki poleg zgoraj omenjenih storitev, s preko 30 vozniki poseže tudi na področje tekmovalnega avtomobilizma na državnem nivoju, je tako možnosti za promocijo poslovnih partnerjev res veliko. V društvu se zavedamo, da z ustreznim marketinškim pristopom in strategijo, pripomoremo tako k promociji partnerjev kakor tudi samega društva. Da je temu res tako, kažejo poslovni rezultati, hiter razvoj društva z uvajanjem novih storitev in vseskozi uspešno sodelovanje s poslovnimi partnerji, ki nas spremljajo pri izvajanju, širjenju naše dejavnosti.

Nove možnosti promocije naših poslovnih partnerjev - "posebna položnica"
V letu 2003 smo z uvedbo elektronskega poslovanja in t.i. "posebne položnice", za naše člane pripravili nov in vedno bolj uveljavljen način plačevanja storitev. Seveda pa se ob tem pojavljajo tudi nove možnosti promoviranja naših poslovnih partnerjev. Na hrbtni strani posebne položnice, ki jo po pošti pošljemo našemu članu, lahko objavimo različne informacije promotorja, kot je razvidno iz spodnjih primerov. Ob tem bi želeli poudariti, da v okviru dejavnosti "izstavitev računa članu po pošti", v dogovoru s poslovnim partnerjem, lahko poleg računa priložimo tudi njegova različna promocijsko-akcijska gradiva.

Nove možnosti promocije naših poslovnih partnerjev - "INTERNET"
Z novim letom smo z uvedbo elektronskega poslovanja pričeli tudi s trženjem internetnih storitev. Avtomoto društvo Slovenija avto-Imos je že dlje časa prisotno na svetovnem spletu (www.amdsai.com), s postavitvijo nove infrastrukture (strežnik) pa bi želeli tovrstne storitve ponuditi tudi našim poslovnim partnerjem. Ti se lahko predstavijo v okviru društvenih spletnih strani (reklamni bannerji, linki) ali pa vam za to usposobljen team sodelavcev, oblikuje popolnoma neodvisno spletno strani in poskrbi za čim večjo obiskanost. Referenc nam ne manjka: cca. 250 oblikovanih spletnih strani.
Login
Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Copyright © 2016