June 23 2018 19:22:46
Članske ugodnosti AMZS
Obvestila_brez_slike
Članske ugodnosti AMZS so sestavljene iz t.i. splošnih ugodnosti, ki veljajo praviloma najmanj eno koledarsko leto in jih ponazarja naš tabelartični pregled ter splošni članski pogoji AMZS. Ogledate si jih lahko na spletni povezavi.
Veliko članskih ugodnosti pa se spreminja oz. so aktualne določeno obdoje, Lahko bi rekli za čas sodelovanja s posamenznim partnerjem. Se dnevno, mesečno in priložnostno nadgrajujejo dopolnjujejo ali ukinjajo. Zato vedno preverite njihovo veljavnost. Ta je najbolj natančno opredeljena na podstrani AMZS in v članskem glasilu MOTOREVIJA, kjer se novosti objavljajo v rubrikah kot so:

- Novo in samo za člane AMZS,
- pridobite novega člana in si izberite darilo,
- pokažite in prihranite,
- privarčujte in prihranite z AMZS,
- potovanja,
- 7. prestava,
idr.

Posamezne storitve lahko naročite tudi preko posebnega spletnega obrazca, ki smo ga pripravili za obiskovalce naše spletne strani. Posredujte nam podatke in stopili bomo v kontakt z vami.Obdarujte izven okvirjev - z darilnim bonom AMZS.

Bonov je več vrst, zato boste lahko brez težav za vaše bližnje našli takšnega, ki bo ustrezal posameznemu od njih. Obdarujte izven okvirjev, z darilnim bonom AMZS!

1. Darilni bon za članstvo
Osnovno članstvo
Vaši bližnji bodo bolj varni na cesti, če jim podarite osnovno članstvo, s katerim jim boste zagotovili brezskrbno vožnjo po Sloveniji. Poleg pomoči na cesti, osnovno članstvo zagotavlja še mnogo drugih ugodnosti kot so na primer prevoz poškodovanega ali pokvarjenega vozila in možnost nadomestnega vozila v primeru nesreče ali kraje, preventivni pregled vozila, prejemanje Motorevije ter različni popusti za storitve AMZS.

Članstvo PLUS
V primeru, da vaši družinski člani in prijatelji v vozilu preživijo več časa ali veliko potujejo po tujini, raje podarite članstvo PLUS, ki zagotavlja bogatejše storitve osnovnega članstva in pomoč v tujini, saj je knjižica Mednarodna pomoč sestavni del članstva PLUS.

2. Darilni boni za programe varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje
AMZS center varne vožnje na Vranskem je najsodobnejši center za izvajanje vadbe varne vožnje v Sloveniji. Dosega najstrožje evropske standarde, hkrati pa je usklajen tudi z zahtevami slovenske zakonodaje. V AMZS centru varne vožnje na Vranskem izvajamo programe varne vožnje za vse vrste motornih vozil, ki se glede na intenzivnost delijo na osnovne in nadaljevalne.
Programi varne vožnje so sestavljeni iz dveh delov, krajšega teoretičnega in intenzivne praktične vadbe na razgibanem poligonu.
S strokovnostjo inštruktorjev ter razvojem novih programov našim udeležencem zagotavljamo najboljše vsebine in se tako trudimo, da bi jim omogočili čim večjo varnost v cestnem prometu.

Darilni bon lahko podarite za naslednje programe:

- intenzivni tečaj varne vožnje za avtomobiliste,
- nadaljevalni tečaj varne vožnje za avtomobiliste,
- intenzivni tečaj varne vožnje za motoriste,
- nadaljevalni tečaj varne vožnje za motoriste,
- tečaj varne vožnje za tovorna vozila in avtobuse,
- tečaj varne vožnje za voznike avtodomov,
- program dodatnega usposabljanja za voznika začetnika.

3. Vrednostni darilni bon za AMZS Šolo vožnje
Vrednostne darilne bone lahko kupite tudi za storitve v AMZS Šoli vožnje, ki ima več kot 40-letno tradicijo. V izpitnih centrih dosegamo nadpovprečno uspešnost, saj naši stokovno usposobljeni učitelji vožnje vedno stremijo k temu, da se kandidati naučijo odgovorne vožnje in obvladovanja tudi najzahtevnejših prometnih situacij. Od drugih šol vožnje se razlikujemo tudi po tem, da se lahko naši kandidati preizkusijo na simulatorju vožnje za AM, A in B kategorijo.

4. Vrednostni darilni bon za blago in storitve v poslovnih enotah AMZS
Vrednostne darilne bone lahko prejemnik uporabi za unovčitev pri nakupu blaga, pri preventivnih in tehničnih storitvah ter pri storitvah, ki so vezane na registracijo vozila, v vseh poslovnih enotah AMZS d.d. ter Interservice d.o.o. Bon lahko unovčite tudi v AMZS centru varne vožnje. Z darilnim bonom ni mogoče plačati vinjete, nadomestila za uporabo cest, tablic in prometnih dovoljenj.5. AMZS POTOVANJA vam nudijo ugodna potovanja z zbiranjem bonitetnih točk.

6. AMZS KASKO PROMET nudi cenejše kasko zavarovanje za vozila, stara štiri leta in več.

7. SIOL priznava vsem aktivnim članom AMZS popuste na določene pakete.

8. SBERBANK račun prinaša povezovanje članstva AMZS in vodenje računa za fizične in pravne osebe.
Login
Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Copyright © 2016